Algemene verkoopinformatie

 

Adviesprijzen

Alle prijzen vermeld op deze website, in radioreclames, tv-reclames, advertenties, social media of andere communicatie-uitingen van My Lease Motor zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recycling- en beheerbijdrage en leges.

Rijklaarmaakkosten

De rijklaarmaakkosten bestaan o.a. uit:

  • Transport en logistieke handling
  • Nulbeurt
  • Uitwendig reinigen en poetsen
  • Kentekenplaat

Recyclingbijdrage

Op grond van de Wet milieubeheer moet voor elke nieuwe motor een recyclingbijdrage van € 35,- inclusief btw worden afgedragen. Volgens het Besluit beheer batterijen moet er voor de terugname van startaccu’s een beheerbijdrage worden afgedragen. De beheerbijdrage voor Li-ion (start-)accu’s is afhankelijk van het gewicht van de gebruikte batterij en kan per model variëren.

De recyclingbijdrage en beheerbijdrage komt ten gunste van Auto Recycling Nederland B.V., een initiatief van de autobranche (RAI, BOVAG, STIBA, FOCWA schadeherstel). Auto Recycling Nederland B.V. heeft ten doel om motorfietsen aan het einde van de levensduur in te zamelen en op milieuvriendelijke wijze te demonteren voor hergebruik van het materiaal. Daarnaast verzorgt Auto Recycling Nederland B.V. de terugname van startaccu’s en aandrijfbatterijen.

Legeskosten

  • Leges aanvraag kenteken. Hieronder valt het aanvragen van het kentekenbewijs en inschrijving in het kentekenregister bij de RDW. Deze kosten bedragen € 39,-
  • Leges tenaamstelling kenteken. Deze kosten bedragen € 6,40.

Leges worden door de overheid vastgesteld. Over leges wordt geen btw berekend.

Wijzigingen en drukfouten

Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Prijsinformatie

Voor prijsinformatie van de verschillende merken verwijzen wij naar de prijslijsten van de betreffende merken. Deze zijn te vinden via de verschillende merken websites.

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website of andere communicatie-uitingen permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website of andere communicatie-uitingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Datum laatste update: 18 augustus 2021