De voordelen van leasing!

Wat zijn de voordelen van leasen?

U de brandstof, wij de rest

Een van de grootste voordelen van leasen is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de kosten voor brandstof en mogelijk verkeersboetes natuurlijk.

Dit zit in je maandbedrag inbegrepen:

  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Banden
  • Wegenbelasting
  • Pechhulp
  • All-risk verzekering
Bekijk hier ons aanbod!Vraag een offerte aanFAQ

Onderhoud is inbegrepen

Schade aan de motor is natuurlijk altijd vervelend. Een groot voordeel van een Private lease motor is dat er altijd een vakkundig schadeteam voor je klaar staat en je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Bij My Lease Motor duiken we in de case en gaan we aan de slag om alles zo goed mogelijk af te handelen.

Als je zelf schade hebt gereden is het handig als je foto’s maakt van de schade en de plek waar de schade is gemaakt. Vul vervolgens binnen 48 uur het schadeformulier in zodat het zo snel mogelijk afgewikkeld kan worden. Na het ontvangen van de melding gaat het team van My Lease Motor voor je aan de slag.

Betreft het een kleine schade of loopt je leasecontract binnenkort af? Dan kan het zijn dat de schade aan je motor niet hoeft te worden hersteld. Wanneer de schade is beoordeeld laten wij je weten waar je het beste de schade kunt laten herstellen. In de meeste gevallen zal dit bij de dealer zijn waar jij bekend bent.

Als je schade rijdt met een tegenpartij raden we aan direct foto’s te maken waarbij de situatie, plek en omvang van de schade kan worden vastgelegd. Vervolgens vul je samen met de tegenpartij het blauwe Europees Schadeformulier in. Zorg ervoor dat je binnen 48 uur het schadeformulier naar ons toestuurt. Na ontvangst neemt een werknemer van My Lease Motor contact op.

Ondertussen beoordelen wij de schade en wordt de procedure gestart waarbij de verzekeringsmaatschappijen met elkaar in gesprek gaan over de aansprakelijkheid en schadekosten. In eerste instantie worden de kosten door ons betaald. Vervolgens zijn er twee situaties mogelijk:

  • In het geval van niet verhaalbare schade wordt de eigen bijdrage aan het schadeherstel doorbelast. Dit is nooit meer dan de hoogte van het eigen risico.
  • In het geval van verhaalbare schade belasten wij de eerste 3 maanden niks door. Als de schuldvraag na deze periode nog steeds wordt betwist belasten wij de eigen bijdrage door. Lukt het uiteindelijk toch om de schade te verhalen op de tegenpartij? Dan krijg je natuurlijk de eerder doorbelaste bijdrage terug.

Betaal alleen voor gereden kilometers

 

Bij het afsluiten van een private of zakelijk lease contract bepaal je vooraf de looptijd en het aantal kilometers dat je denkt te gaan rijden. Dit is van invloed op het maandbedrag.

Merk je in de loop van het jaar dat je meer of juist minder kilometers rijdt dan afgesproken? Geen probleem, aan het eind van het eerste contractjaar kijken we naar de gereden kilometers. Moet je hierdoor extra betalen of krijg je juist geld terug? Dan verrekenen wij dat aan het einde van ieder contractjaar.

Check de algemene voorwaarden of jouw maat offerte.