Vind snel een dealer in de buurt

Lease nu jouw favoriete Ducati model.
Jij de brandstof, wij de rest. 

Bekijk hier alle modellen
My Lease Motor

De Grote Elst 54 ‘s-Hertogenbosch

Dealer pagina

085-048 21 06

De Grote Elst 54 – 5246 JR ‘s-Hertogenbosch

In Lightness My Strength

Multistrada V2

De Ducati Multistrada familie zet haar evolutie voort met de presentatie van de nieuwe Multistrada V2: De ideale motorfiets om ten volle te genieten van elke route, veelzijdig in het dagelijks gebruik en in de stad, altijd met de sportiviteit en onmiskenbare stijl die elke Ducati karakteriseren.

De nieuwe tweecilinder van de familie van Ducati dual bikes is een 360° motorfiets, steeds intuïtiever, comfortabeler, leuker en toegankelijker, mede dankzij de introductie van de 35-kW versie voor A2 rijbewijshouders. Multistrada V2 is een technologisch geavanceerde motorfiets, met een verfijnd rijwielgedeelte en een zeer compleet elektronisch pakket, zonder het motorblok te vergeten, de laatste evolutie van de 937 cc Testastretta 11° unit, en vertegenwoordigt de perfecte toegang tot het Ducati tourer universum.

Tijdens de ontwikkelingsfases van deze motorfiets waren de belangrijkste aandachtspunten ergonomie, gewichtsbesparing, updates van het motorblok en een serie upgrades die de filosofie van “zet verbetering voort” volgen.

Je private leaset de Ducati Multistrada V2 al vanaf

Bekijk 'm hier

Onze motoren

Bekijk alle modellen