Lease today ride tomorrow

Lease nu jouw favoriete KTM model.
Jij de brandstof, wij de rest.

Bekijk hier alle modellen

READY TO RACE

Privé of zakelijk een motor leasen voor een vast maandbedrag, jij de brandstof, wij de rest. Met KTM Financial Lease en Private Lease staat niets je nog in de weg – je kunt nu wegrijden op je eigen set droomwielen. Ons aanbod aan leasing voor zowel zakelijk als privé geeft je namelijk de vrijheid om morgen al op je READY TO RACE-motor te springen.

Geniet van de Vrijheid

Met de keuze in onze financieringspakketten geniet je van ultieme vrijheid. Kies een pakket en stel deze zelf in, flexibel en geheel afgestemd naar jouw wensen. Ook het termijnbedrag kun je afstellen op jouw wensen: kies een budget dat past bij jouw levensstijl en budget door het betaaltermijn of de looptijd aan te passen. De maandbedragen zijn daarbij eenvoudig aan te passen, dát is de kracht van vrijheid.

Je private leaset al een ktm vanaf €390,- p.m.

Meer weten?

890 Adventure

De rit hoeft niet te eindigen als de weg dat doet. De KTM 890 ADVENTURE heeft de lichte en sportieve eigenschappen die je van een KTM ADVENTURE-motorfiets mag verwachten, vertaald in een uiterst capabele adventure tourer – zowel op als naast het asfalt. De KTM 890 ADVENTURE beschikt nu over een krachtiger motorblok, een verbeterd rijgedrag, extra instelbare vering en op de rijder afgestemde technologie, en is daarmee de ultieme weg- en gravelrijder.

Je private leaset de 890 Adventure al vanaf €655,- p.m.

Bekijk 'm hier

Reparatie, onderhoud en banden

Voor alle reparaties, onderhoud en banden kun je gewoon terecht bij jouw officiële KTM dealer. Jouw dealer kent jouw motor immers van binnen en van buiten. Je maakt gewoon daar de afspraak, jouw dealer vraagt toestemming aan My Lease Motor en wij betalen de factuur!

Jij de brandstof, wij de rest.

Vraag een offerte aan

Onze motoren

Bekijk alle modellen