Wij geloven in leasing!


Zorgeloos een nieuwe motor rijden?
Dat wordt met leasing voor iedereen bereikbaar!

Wie is My Lease Motor

 

My Lease Motor maakt als eerste bedrijf het gemak van volkomen merkonafhankelijk ‘full operational lease’, mogelijk voor de motorbranche. Ons ultieme doel: motorrijden voor iedereen bereikbaar maken! Wij stropen de mouwen op, nemen al het regelwerk uit handen en de rijder? Die vragen we alleen maar om te tanken en heel veel plezierige kilometers te maken!

Gesteund door zusterbedrijf MyLeaseCar, dat al jaren ervaring heeft in het ontzorgen van mobiliteit, biedt My Lease Motor ieder mogelijk model en merk aan.

Bekijk ons aanbodVraag offerte aanNeem contact op

Ons team

Bastijn Scholts

Samen met gerenommeerde partners

Combi Motors

Combi Motors Verzekeringen, al meer dan 25 jaar specialist in motorverzekeringen. Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Bovendien zijn we zelf motorrijders en liefhebbers. Daarom gaan wij altijd zeer deskundig aan het werk voor u. Zo heeft Combi Motors Verzekeringen voor al meer dan 25 jaar allerlei soorten motorrijders geholpen met hun motorverzekering.

Myleasecar

Bij Myleasecar ontzorgen wij onze klanten van A tot Z en doen wat we beloven, zodat u onbezorgd rond kunt rijden. Of het nu om één auto gaat of een compleet wagenpark: wij bieden u altijd een oplossing op maat. Voortdurend bewegen we mee met de ontwikkelingen op de leasemarkt zodat wij altijd het beste mobiliteitsadvies kunnen geven aan onze klanten. Myleasecar loopt voorop als het gaat om innovatieve oplossingen en klantgerichtheid.

 

Het laatste nieuws direct in jouw inbox?

Private Lease

Benieuwd naar de voordelen van Private Lease!

Zakelijk Full Operational Lease

Benieuwd naar de opties voor een Zakelijke Lease?

Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

* My Lease Motor Private Lease wordt volgens de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Myleasemotor B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 83117474. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 4.000 km per jaar of anders aangegeven, € 550 eigen risico. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing bij BKR te Tiel. Eventuele actietarieven zijn alleen geldig op voorraadmodellen of anders aangegeven. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste modellen?

/myleasemotor

/my_lease_motor/

/my-lease-motor/