Aanbieding!

Multistrada V4 S Travel & Radar

0,00

Maak je klaar om de vierde Multistrada generatie te ontdekken. Sportiever en meer touring, sterker in off-road gebruik en makkelijker in de stad. Lichtgewicht en compact, met de nieuwe 170 pk V4 Granturismo-motor voor een sportieve en opwindende rit op gevarieerd terrein. Klaar voor lange ritten dankzij het navigatiesysteem dat op het dashboard kan worden bekeken en het innovatieve rijdersassistentiesysteem radar, biedt hij u uitstekend rijcomfort en een hoofdonderhoudsbeurt pas na 60.000 km, de olieservice, wordt nu gepland bij 15.000 km of 24 maanden.

Categorieën: ,

Multistrada V4 S Travel & Radar

Beschikbaar vanaf €000,- per maand

Offerte

  Vraag nu een vrijblijvende leaseofferte aan

  Jij de energie, wij de rest.

  Over jou

  Ga je zakelijk of prive leasen?

  Wie ben jij?  Contactgegevens
  Lease contract

  Hoe lang wil je leasen?  Hoe veel kilometer per jaar verwacht je te rijden?  Hoeveel kilometer verwacht je te rijden?


  Eventuele accessoires:
  Eventuele aanbetaling.  Heb je nog vragen als specefieke wensen?  Heb je al een dealer offerte?  Upload de dealerofferte die je hebt ontvangen.

  (alleen pdf toegestaan, max 20mb)

  Even checken

  Jouw samengestelde motor lease offerte.

  Welke gegevens kunnen we aanhouden voor de offerte

  *Is tevens van belang voor de all risk verzekering.

  [summary]

  Telefoonnummer*

  Postcode*

  Huisnummer + toevoeging*

  My Lease Motor is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hieronder aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen:


  Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Vink het onderstaande selectievakje aan als je ons toestemming geeft je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.

  Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.
  Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

  Extra informatie

  Gewicht

  218kg

  Kleur

  Motor

  1158

  PK

  170