Ducati Diavel

Krachtig. Gespierd. Maar ook wendbaar en effectief tussen de bochten voor maximaal rijplezier. De nieuwe Diavel 1260 combineert de prestaties van een maxi-naked met de ergonomie van een muscle cruiser. Het ontwerp herinterpreteert de Diavel stijl met een eigentijdse look en integreert de 159 PK Testastretta DVT 1262 motor perfect, het kloppend hart van deze nieuwe Diavel 1260.

De nieuwigheid van het modeljaar 22 wordt gekenmerkt door de keuze van asymmetrische en verfijnde graphics die glanzend grijs en mat zwart als hoofdkleuren combineren, waaraan sportieve accenten in geel zijn toegevoegd, waaronder het frame, het onderste deel van de achterkant, de speciale zadelbadge en enkele details van de motorfiets.

De Diavel 1260 S “Black and Steel” voegt zich bij de S-versie in Thrilling Black & Dark Stealth-kleur met rood frame en zwarte wielen, en zal vanaf eind juli 2021 bij de dealers verkrijgbaar zijn. De standaardversie is verkrijgbaar in Dark Stealth-kleur met zwart frame en zwarte wielen.

Categorieën: ,

Extra informatie

Kleur

,

Motor

1262

PK

159