Leasen bij My Lease Motor, simpel in 5 stappen!

 

Jouw volgende motor gevonden?

Of je nu al een wel of niet een dealer offerte hebt, je vraagt gemakkelijk jouw persoonlijke Private of Zakelijke lease offerte op.

  • Keuze uit ieder merk en type motor
  • Al jou gewenste accessoires lease je mee
  • Looptijd en kilometrage stemmen we met en op jou af

1. Kies een passend model en stel deze samen

Stel jouw perfecte motor samen door onder meer de uitvoering, kleur en accessoires te bepalen. Jouw officiële dealer kan alle motoren en accessoires in een maatwerk offerte voor je berekenen.

Je kan ook direct bij ons de motor aanvragen, zonder dealer offerte.

2. Stel jouw ideale Private of Zakelijke Lease-contract op

De maandlasten van een Private of Zakelijke Lease-contract zijn afhankelijk van verschillende onderdelen. Denk hierbij aan je gereden kilometers, looptijd van je contract en uiteraard de aanschafprijs van het gewenste model en type motor. De kosten van je maandlasten bereken wij vervolgens voor je.

3. Vraag direct online persoonlijke offerte aan

Vraag vrijblijvend jouw persoonlijke offerte aan. Stuur ons jou dealerofferte of het gewenste model en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast! Houd er wel rekening mee dat we een aantal documenten nodig hebben om de aanvraag succesvol in behandeling te nemen.

4. Wij doen de financiële check

Eerst zal beoordeeld worden of het Motor Abonnement financieel een verstandige keuze is. Dit gebeurt op basis van het kredietbeoordelingsformulier (VFN-norm). Bij goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld. Nadat de overeenkomst door beide partijen ondertekend is, is de aanvraag definitief. Volg de bijgeleverde instructies op en na het tekenen van de overeenkomst doen wij samen nog 1x de check op de gewenste motor, vervolgens gaan wij de motor in bestelling zetten voor je.

5. Jouw officiële dealer levert je nieuwe motor

De levertijd van de motor is afhankelijk van het model, de uitvoering en de beschikbaarheid. De levertijd wordt bij bestelling bepaald en doorgegeven door jouw dealer. Wij doen ons best zoveel mogelijk bestellingen direct uit voorraad te leveren. De officiële merk dealer in de buurt kan informatie over de afleverdatum van de motor geven en zal contact opnemen voor het maken van de leveringsafspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk hier ons aanbod!Neem contact op

Het bepalen van je Lease maandbedrag

Het maandbedrag wordt bepaald op basis van het model en het te verwachte aantal te rijden kilometers per jaar. Dit is bepalend voor de verwachte onderhoudskosten en de restwaarde van de motor aan het einde van de looptijd van het contract.

Maak vooraf een inschatting van het aantal te rijden kilometers per jaar. Omdat je meer betaald voor extra gereden kilometers is raden wij aan om het aantal kilometers liever hoger in te schatten dan lager. Daarnaast is het verstandig om tussentijds te controleren of dit niet wordt overschreden. Wanneer je een schattig gaat maken, houdt dan rekening met:

  • Woon- werkverkeer
  • Zakelijk te rijden kilometers
  • Privékilometers
  • Vakanties